HK Byg Entreprise

Vestergade

De to bevaringsværdige ejendomme på Vestergade 29-31 og 33 er renoveret og bygget om til nye indbydende kontor- og mødelokaler.

På Vestergade er der tale om to bevaringsværdige ejendomme, der begge skal bruges til kontor- og erhvervslokaler. Arbejdet på Vestergade 29-31 er færdiggjort, hvor de fire forskellige etager er komplet istandsat med en ny indretning til kontorhotel. Udover de indvendige lokaler, er såvel facaden mod Vestergade samt gårdhaven ved bryggeriet renoveret. Her har facaderenoveringsarbejdet været med fokus på at bevare den gamle stil og charme ved de gamle ejendomme.

Arbejdet på Vestergade 33 er fortsat i fuld gang. Her skal den eksisterende ejendom renoveres fra kælder til kvist, og istandsættes til nye og indbydende kontorlokaler. Det færdige resultat forventes at være i samme kvalitet med samme tilfredshed som ved Vestergade 29-31.

Kontorhotellet på Vestergade 29-31 er indrettet med alle de faciliteter der skal til for, at de nye lejere får det bedste miljø til at udføre deres arbejde i. I stueetagen og på 2. sal er der etableret et helt nyt kantine- og køkkenområde. Kantinen og køkkenet er fuldt udstyret med diverse køkkenmaskiner samt pladser til at alle husets folk. Her er der plads til at udfolde sine ideer samt sparre med sine kollegaer over en god frokost. 

Byggeriets centrale placering har gjort det nødvendigt at tænke beboerhåndtering og logistik ind i byggeriet. Forud for byggeriets opstart blev en komplet modtagerliste over beboere, naboer og berørte parter indsamlet og udarbejdet, med kontaktpersoner og informationer. Alle blev kontaktet telefonisk forud for projektets opstart, og tilbudt at modtage nyhedsbrev og varslingsbrev omkring projektet.

Ved projektets start blev et opstartsbrev sendt ud til alle parter, med information omkring det kommende byggeri. Herefter blev der udsendt et månedligt nyhedsbrev og et særskilt varslingsbrev til alle parter der ønskede at modtage informationerne.

KORT OVERSIGT

PROJEKTDETALJER

ENTREPRISESUM: 43 MIO. KR.

ENTREPRISEFORM: TOTALENTREPRISE

VARIGHED: 11 MÅNEDER

BYGHERRE: CAPITAL INVESTMENT

Kontorhotellet på Vestergade