Vores kompetencer

HK Byg er en moderne entreprenør, med konstant fokus på udvikling af vores kompetencer.

Digitale værktøjer i byggeriet.

Vi benytter digitale værktøjer i projektstyringen og koordineringen. Hør Christian fortælle mere om hvorfor det giver mening af bruge disse værktøjer.

Digitale værktøjer i byggeriet.

Renovering har været en del af vores repetoire siden vores begyndelse.

Vi har bygget i og omkring hovedstadsområdet i snart 20 år, er renovering af de ældre Københavnske ejendomme en del af vores kernekompetencer.

Fra tegning til færdigt byggeri.

Vi bruger en LEAN-inspireret tilgang i vores projektledelse. Denne tilgang understøttes med de forskellige digitale værktøjer. Hør Flemming fortælle mere, hvordan vi griber dette an.

Fra tegning til færdigt byggeri.