HK Byg Entreprise

To nye etager på Østergade

På Østergade har HK Byg Entreprise inddraget den gamle gårdhave og etableret to nye etager med samlet 300 nye kvadratmeter til butikslokaler.

På Østergade har HK Byg Entreprise stået bag en udvidelse af den gamle gårdhave, hvor to nye etager er blevet bygget til detail. De to etager udgør samlet 300 nye kvadratmeter der er bygget direkte sammen med de omkringliggende butikslokaler. For at kunne opføre de nye etager, har det været nødvendigt at lave en ny stålkonstruktion med et tilhørende punktfundament. Det var en særdeles kompleks affære idet arbejdet foregik inde på Strøget, mens de omkringliggende ejendomme fortsat var i brug af de forskellige erhvervslejere.

Som afslutning på den nye tilbygning, blev en ny tagterrasse etableret. Terrassen er lavet med direkte udgang fra den bagerste kontorejendom og giver erhvervslejerne mulighed for fortsat at benytte gården som udeområde. Udover selve tilbygningen har butikslokalet ud mod Strøget undergået en større renovering. Her har vi bl.a. renoveret butiksfacaden for Birger Christensen.

Idet byggeriet foregik på Strøget spillede de logistiske udfordringer en væsentlige rolle i den udførende fase. Til at løse disse udfordringer har der behov for øget materialeleverancer idet det ikke har været muligt at opbevare større materialepartier på pladsen.

KORT OVERSIGT

PROJEKTDETALJER

ENTREPRISESUM: 10 MIO. KR.

VARIGHED: 4 MÅNEDER

BYGHERRE: CAPITAL INVESTMENT