HK Byg Entreprise

Vi udvider teamet med nye folk.

I takt med at vi har fået mere at se til, har det været nødvendigt at udvide teamet med nye kræfter.

Nye projektledere til teamet

I forbindelse med at vi har fået mere at se til, er det blevet aktuelt at udvide teamet med yderligere 2 nye ansigter i HK Byg-regi. I den forbindelse har vi fået tilføjet lidt yngre blod til teamet, som begge kommer med en masse energi og spændende nye kompetencer. Vi glæder os meget over at kunne byde begge velkommen.

Christian, Digital Projektleder hos HK Byg Entreprise

Christian Bajlum-Busch tiltrådte ved årsskiftet som vores nye digitale projektleder. Stillingen er helt ny, og er oprettet med henblik på at implementeret de forskellige digitale værktøjer i og omkring den udførende fase og tilbudsgivende fase. Christian har siden sin ankomstarbejdet løbende med implementering af de forskellige digitale værktøjer til bl.a. 3D-simulering. Herudover har Christian allerede været involveret i arbejdet med tilbudsberegning, hvor han har bistået tilbudsarbejdet med mængdeudtræk og koalitionsanalyser i udbudsmaterialet.

Carsten hos HK Byg Entreprise

Carsten projektleder hos HK Byg Entreprise

Carsten Ketelsen er tiltrådt som ny projektleder på Amager Strandvej. Carsten er blevet kastet direkte ud i det med denne særprægede sag hvor der arbejdes på fuld tryk. Carsten har en fortid som murer, og kommer som uddannet konstruktør. Det er særligt hans praktiske erfaring og kendskab til byggepladserne kombineret med hans teoretiske grundlag der har gjort ham til en spændende kandidat for HK Byg Entreprise. Carsten arbejder direkte sammen med vores mere erfarne projektleder, Flemming.

Se flere nyheder