I tak med at vores byggeprojekter bliver større og flere, har vi den seneste tid udvidet medarbejderstaben. Med den rivende udvikling favner vi fortsat over egne håndværkere, men slår os også mere og mere på vores ekspertise i byggestyring, som en nødvendighed for at få et stort projekt i mål.

Vi oplever et kæmpe behov for byggestyring og dialogbaseret proceskoordinering, hvorfor vi også får mere og mere travlt. Som et resultat heraf har vi også fået ekstra travlt med al det bagvedliggende arbejde som kommunikation og marketing, der er med til, at vi bliver set derude. Derfor er vi super glade for at kunne byde velkommen til Caroline Bergman, som ny kommunikationsmedarbejder, til at løfte og fremme denne gren af HK Byg.

I rollen som kommunikationsmedarbejder vil Caroline trække på mange års erfaring inden for PR, marketing og sociale medier, som er tilvejebragt fra bureauerne, Hill+Knowlton og Rethink, samt hos Bloggers Delight. 
Caroline kommer særligt til at have fokus på at sørge for en større kendskabsgrad til HK Byg og booste brugen af sociale medier.

Caroline er ikke den eneste nye ansatte i HK Byg. Også Torben Duus er trådt til og medbringer mere end 20 års erfaring fra byggebranchen. Tidligere har Torben været byggeleder og seniorrådgiver for både Pihl, Sweco og Moe, og har arbejdet i flere lande rundt omkring i verden som ingeniør. 
Torben kommer særligt til at hjælpe vores tilbudsafdeling samt assistere på flere store projekter.  

Om Torben udtaler Henrik Mørkholt, netop tiltrådt administrerende direktør, ”at have fået Torben med ombord, ser vi som et kæmpe privilegie. Torben har en stor vidensbank inde for faget og kan bidrage med en  

Med de to seneste ansættelser er troen og visionen, at HK Byg skal vokse sig endnu større og porteføljen afspejle flere byggeprojekter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *