HK Byg Entreprise

HK Byg på KEA's karrieremesse

Jagten på de nye talenter er gået ind og HK Byg var repræsenteret ved forårets karrieremesse på KEA.

HK Byg på KEA's karrieremesse

I forbindelse med dette års karrieremesse på KEA valgte vi år at have en virksomhedsstand. Formålet med deltagelsen var at finde de nye talenter i branchen. Vi fik talt med en masse ambitiøse studerende, som var interesseret i både praktikplads og studentermedhjælperstillinger.

Som noget nyt er HK Byg Entreprise begyndt at lede efter byggetekniker- og konstruktørstuderende. Vi oplever en stigende vækst i antallet af vores projekter samt størrelsen af disse. Der bliver vundet nye sager, hvilke har brug for dygtige studerende, som kan hjælpe til på projekterne. Vi ser det som en stor fordel, at få unge studerende ind i vores virksomhed, som har et nyt og friskt perspektiv på branchen, og som kan komplementere de eksisterende kompetencer i HK Byg Entreprise.  Samtidig ønsker vi at dele ud af vores viden og erfaring til nystartet i branchen og give dem en god start.

At være en del af karrieremessen var en spændende oplevelse på mange områder. Vi fik talt med en del samarbejdspartnere og fortalt nye ansigter omkring hvem vi er, hvilke sager vi arbejder på og hvordan vores tilgang er til projekter. Samtidig gav det også inspiration til nye samarbejder med andre virksomheder, som havde valgt at have en stand på karrieremessen.

Vores projektleder Christian var med på messen for at fortælle om vores byggesager, hvilke programmer vi arbejder med samt vores digitale værktøjer.

”Jeg var meget positivt overrasket over, at så mange dygtige både internationale såvel som danske studerende kom forbi vores stand. Som nyuddannet konstruktør var det spændende at være tilbage på KEA og kunne fortælle om, hvad jeg laver i min hverdag og dele ud af min viden omkring de digitale værktøjer. Samtidig var det fedt at møde studerende, som brænder for de samme fagområder som jeg, og vise dem en af de mange retninger man kan specialisere sig indenfor”.

Vi håber på at kunne gentage succesen til næste år.

Se flere nyheder