Om HK Byg

Med med bag kulisserne og mød HK Byg Entreprise.

Hvem er HK Byg?

HK Byg er en københavner-baseret entreprenør, med rødder som et murermesterfirma. I dag er vi en styringsvirksomhed, men vi har fortsat vores egne murer og tømrer. Vi arbejder typisk med hoved- eller totalentreprise, men varetager også mindre opgaver med renovering og ombygning af enkelte lejemål.

HK Byg arbejder med en meget pragmatisk tilgang til byggeriet, og vi tager løbende stilling til, hvad der kan/vil have en værdiforøgende effekt på det samlede projekt. Vi arbejder aktivt med en række digitale værktøjer til at understøtte og verificere vores tilbudsberegning, projektering og udførende arbejde. En del af arbejdet foregår både med 3D-scanning og simulering af byggerierne, inden byggeriet starter op.

Kvalitet spiller en helt central rolle i vores arbejde og produkt. Men vores produkt er ikke kun det håndværksmæssige udførte arbejde. Det er projektet som helhed, og derfor også alle de opgaver og funktioner omkring byggeriet. Det handler grundlæggende om at skabe en helhedsoplevelse om, at byggeriet varetages af en seriøs entreprenør. Vi arbejder med kvalitet i projektplanlægningen, udførelsen, optimeringsarbejdet og kommunikation i byggeriet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med HK Byg.

Mere end blot byggeri

VORES TILGANG

Digitale værktøjer

DEN DIGITALE TVILLING

Byggeri i byen

BEVARINGSVÆRDIGE