Om HK Byg

Kom med med bag kulisserne og mød HK Byg Entreprise.

Hvem er HK Byg?

HK Byg er en københavner-baseret entreprenør, med rødder som et murerfirma. I dag har vi fortsat egne håndværkere, men er i stigende grad også en styringsvirksomhed, der kan håndtere større projekter. Vi arbejder typisk med hoved- eller totalentreprise, men varetager også mindre opgaver med renovering og ombygning af enkelte lejemål. Fælles for vores projekter er, at de typisk tager udgangspunkt i et ønske om nye og indbydende omgivelser.

“Vi arbejder målrettet med at skabe solide og indbydende håndværksmæssige resultater.”

HK Byg arbejder med en pragmatisk tilgang til byggeriet, og vi tager løbende stilling til, hvad der kan/vil have en værdiforøgende effekt på det samlede projekt. Vi arbejder aktivt med en række digitale værktøjer til at understøtte og verificere vores tilbudsberegning, projektering og udførende arbejde. En del af arbejdet foregår både med 3D-scanning og simulering af byggerierne, inden byggeriet starter op.

Kvalitet spiller en helt central rolle i vores arbejde og produkt. Men vores produkt indebærer ikke kun det håndværksmæssige udførte arbejde. Det er projektet som helhed, og derfor også alle opgaver og funktioner omkring byggeriet. Det handler grundlæggende om at skabe en helhedsoplevelse om, at byggeriet varetages af en seriøs entreprenør. Vi arbejder med kvalitet i projektplanlægningen, udførelsen, optimeringsarbejdet og kommunikationen i byggeriet.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med HK Byg.

Etablering af butikslokale til Normalbutik

Mere end blot byggeri

VORES TILGANG

Digitale værktøjer

DEN DIGITALE TVILLING

Byggeri i byen

BEVARINGSVÆRDIGE