Renovering af kontorlokaler

Bomhusvej

Kort om projektet

Beskrivelse

Arbejdet på Bomhusvej nr. 13 har strukket sig over 2 etaper. Begge gange har arbejdet omhandlet samme formål, at skabe indbydende og flotte rammer til medarbejderne. Byggeriet har inkluderet en komplet etablering af nyt gulv, nyt loft og maling af væggene. Der er desuden installeret flere lokaler med glaspartier, til at give mere private rammer.

  • HOVEDENTREPRISE
  • 3 MIO. KR.
  • 5 MDR.

Indbydende omgivelser

Når materialevalget er i højsædet

Den første etape af arbejdet på Bomhusvej bestod I at gøre halvdelen af lejemålet klar til kontorbrug, med tilhørende mødelokaler og aflukkede rum. Anden etape bestod i at udvide det eksisterende kontormiljø til den anden halvdel af lejemålet. Arbejdet ved begge taper, har strukket sig over en relativ kort tidsperiode, hvorfor den løbende koordinering mellem faggrupper har været en væsentlig faktor. Det håndværksmæssige renoveringsarbejde har været en relativ simpel sag, da da bygningen har været et nemt Bomhusvej – Kontorrenovering udgangspunkt. Der har dog været udfordringer med de valgte materialer, da der har været ganske særlige ønsker fra bygherres side. Det har betydet, at vi har holdt en løbende og løsningsorienteret dialog med bygherre, for at afdække ønskerne og behovet til det færdige byggeri. Materialevalget der adskiller sig ved netop dette byggeri, både ved første og anden etape, er de særlige flåder der er brugt til loftet. De store flåder er med til at give en bedre akustik i det åbne kontorlandskab. Gulvet er et slidstærkt og lydabsorberende bambusgulv, der kan tåle den slitage der opstår på en arbejdsplads.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med HK Byg.

Mere end blot byggeri

VORES TILGANG

Digitale værktøjer

DEN DIGITALE TVILLING

Byggeri i byen

BEVARINGSVÆRDIGE