Håndværker til enhver lejlighed

- Håndværkerservice til bolig- og erhvervslejemål

HK Byg Service står for alt hvad der hedder ejendomsvedligeholdelse. Vores serviceafdeling er oprettet som et supplement til vores entrepriseafdeling, så vi har mulighed for, at tilbyde vores kunder en helhedsoplevelse med kompetente håndværkere i hele bygningens levetid.

Reparation af skader

- Vi udbedre skader og slitage

Vi håndterer alle former for skader og slitager, og sørger for at de bliver udbedret og udført efter den korrekte håndværksmæssige standard.

Løbende vedligeholdelse

- Vi udskifter eller behandler

Vi sørger for vedligeholdelse af alle lejemål, og sørger for at alt både virker og ser indbydende ud til beboerne.

Klargøring til ny beboer

- Vi udbedre skader og slitage

Vi reparerer og udbedre

- Vi håndterer reparationer og skader

HK Byg Service står for udbedring af alle former for skader og slitager. Formålet med vores serviceafdeling er, at kunne understøtte vores entrepriseafdeling. Når vi har renoveret og ombygget, skal bygningen stadig vedligeholdes, og her ved vores folk, hvordan det hele er bygget, i hvilke materialer samt hvilke forhold de skal være særlige opmærksomme på.

Alle faggrupper

Vi har alle faggrupper til rådighed, og kan løfte alle vedligeholdelsesopgaver.

Beboerhåndtering

Vi har alle faggrupper til rådighed, og kan løfte alle vedligeholdelsesopgaver.

Myndighedsgodkendelse

Vi sørger for at alle godkendelser hos de rette myndigheder indhentes.

Løbende kvalitetssikring

Vi sørger for, løbende at dokumentere vores arbejde, overfor vores kunder.

Vi istandsætter

-Når en ny beboer flytter ind

HK Byg Service hjælper med at gøre et lejemål klar til en ny beboer, uanset om der er tale om privat eller erhvervsbeboelse. Vi kan desuden indrette lokalerne så de matcher de ønsker og krav beboeren har.

Alle faggrupper

- Alle kompetencer samlet

Vi har samlet alle faggrupper under ét tag, så vores kunder let og hurtigt har adgang til den/de håndværker de har brug for. Vi har mange hådnværksmæssige kompetencer blandt vores egne folk, men vi har et stærkt netværk af faste samarbejdspartnere som vi kan trække på, når vi har brug for hjælp udefra. Vi har udvalgt dem over lang tid, og ved at de repræsenterer de samme værdier som os.

Vi bygger relationer

- Fast samarbejdspartner

Vi finder den rette mand der sørger for, at alle serviceopgaver bliver koordineret ordentligt. I får en fast kontaktperson at hive fat i. Vi har både faste repræsentanter for henholdsvis tømrer- og murerafdelinger, og vi sætter de samme personer til at gennemgå og udføre nye opgaver. Det skaber et bedre indblik i bygningens sammensætning, så vi bedre kan udføre vores opgaver.

Kvalitet og finish

- Vi går op i vores arbejde

Vi er passioneret omkring god håndværk, og vi stræber efter kvalitetsløsninger og et flot finish. Det er trods alt det beboeren skal kigge på. Vi betragter håndværksmæssig kvalitet, som et minimumskrav fra vores kunder - de skal altid kunne regne med, at arbejdet naturligvis er udført både korrekt og med henblik på at være holdbar. Et flot finish gør, at beboeren kan sætte mere pris på kvaliteten i håndværket.