Renovering og istandsættelse

Kvalitet i hele byggefasen

HK Byg Entreprise er specialiseret i renoveringsopgaver, og har udført en lang række renoveringsopgaver inden for kontor- og boligejendomme.

Løbende dialog

– Kommunikation i byggeriet

Vi sørger at holde beboerne der potentielt kan blive berørt af vores arbejde, underrettet i hele byggefasen. Det indebærer bl.a. et løbende nyhedsbrev med hvor langt vi er i byggefasen og løbende varslinger ved forskellige gener der kan forekomme.

Rådgivning

– Ekspertise i byggefasen

Vi rådgiver såvel bygherre som samarbejdspartner omkring udførelsen af renoveringsarbejdet. Qua vores erfaring og knowhow inden for renovering, kan vi bidrage med rådgivning i udførelsen af et byggeri.

Stærkt netværk

– Alle faggrupper samlet

Til at supplere vores egne kompetencer, har vi igennem årene, opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere. Det gør os både i stand til at løfte selv de mest komplicerede opgaver, samt skalere vores kapacitet efter behov.

Boligrenovering

Vi renoverer og istandsætter boliger

Vi renoverer og istandsætter boliger for både offentlige og private bygherre, som enten hoved- eller totalentreprise. Arbejdet med boliger omfatter alt fra den indledende planlægning, til udførslen og videre til den løbende vedligeholdelse.

Specialister i renovering

Vores projektledere og håndværkere er specialiseret i renoveringsarbejde.

Vi kender faldgrupperne

Vi kender de forskellige faldgrupper forbundet med renoveringsarbejde.

Skarp planlægning

Omhyggelig og grundig planlægning sikre at byggefasen forløber til tiden.

Nøjagtig projektstyring

Nøjagtig estimering på baggrund af markedsdata og evaluering af egne projekter.

Renovering af erhvervslejemål

Vi renoverer kontor- og butikslejemål

Vi indretter og renoverer erhvervslejemål, og gør dem klar til en ny udlejer. Vi sørger for, at de nye beboere får et lejemål der lever op til de forventninger de har til deres omgivelser.