– Hvem leder vi efter?

Projektleder

– Vi søger en dygtig projektleder

Vi søger en dedikeret og fagligt stærk projektleder med erfaring inden for renovering og ombygning. Du vil referere og arbejde sammen med den ansvarlige projektchef samt sparre med, og indgå som en del af vores projektlederteam. Stillingen vil være koncentreret omkring den daglige ledelse og koordinering af vores byggesager.

Lyder det som dig, så hent stillingsopslaget her og send os din ansøgning og CV.

Alle henvendelser vedrørende stillingen skal være med teksten “Projektleder” i emnefeltet.

Service murer

– Vi søger en murer

Vi leder efter en dygtig og udadvendt murer der kan tilgå vores serviceteam. Du skal være god til at strukturere dine opgaver og være serviceminded. Vi arbejder ofte i folks private hjem, og det kræver både at du er serviceminded, udadvendt og venlig, samt at du har forståelse for at varsle og informere den enkelte beboer.

Alle henvendelser vedrørende stillingen skal være med teksten “murer” i emnefeltet.